Uw nummer één in aanhangwagens, paardentrailers en minitractoren
Twee showrooms, één volledig uitgerust atelier

Terug naar overzicht

Atec Thensa Binnehoogte 2.40 M

De Thensa is een trailer uit de nieuwe ATEC-generatie. Met een stijlvolle symmetrisch gevormde polyester neus en twee ruime deuren heeft de Thensa een uniek voorkomen.

De Thensa heeft een modern design afgestemd op de huidige Westerse standaard, ruimer, breder, hoger, langer en toch lichter. Duurzaamheid, gebruiksgemak en comfort voor ruiter en paard, dat is waar de Thensa voor staat.
Naast een standaard achterklep zijn de trailers ook leverbaar met een klep/deuren combinatie, waarbij ook één (halve) deur als oploopklep gebruikt kan worden. Een dergelijke klep/deurcombinatie is uniek in de trailer-wereld.

De Thensa is gebouwd in de voor u bekende hoge Atec kwaliteit met standaard een AluProtec vloer, pony verstelling, grote zonwerende designramen met tralies en is bovendien geheel voorzien van LED verlichting incl. het derde remlicht.
De geschroefde en verlengde disselbenen tot aan de voorste as in combinatie met het geventileerd chassis en de torsiegeveerde AL-KO assen zorgen voor een hoog rijcomfort

Zorg voor een veilig, stabiel en comfortabel vervoer van uw paarden. Bespreek uw paardentrailer met ons!

Contacteer ons voor meer informatie