Uw nummer één in aanhangwagens, paardentrailers en minitractoren
Twee showrooms, één volledig uitgerust atelier

Aanhangwagens kopen in Oost-Vlaanderen

Wie naar een aanhangwagen of trailer zoekt in Oost-Vlaanderen moet bij DN-trailers in Temse zijn. Wat er ook vervoerd moet worden met een aanhangwagen, DN-trailers kan u er een oplossing voor aanbieden. In Oost-Vlaanderen zijn wij de nummer één in aanhangwagens met alle toebehoren. Standaard aanhangwagens, plateauwagens, bagagewagens, kippers, mini/multigravers,motortransporters en kipwagens zijn onmiddellijk uit stock leverbaar, dus zonder wachttijden.

Dierenvervoer

Naast open aanhangwagens geschikt voor diverse transporten, leveren wij natuurlijk ook gesloten aanhangwagens, uitstekend voor dierenvervoer (honden en kleinvee) en als marktwagen.

Had u nog iets anders in gedachten? Geen probleem, Atec bouwt het voor u. Bij Atec kunnen aanhangwagens van ieder formaat geproduceerd worden. Een design op maat, in nauw overleg met de Atec specialisten.

Hoofdverdeler van Weytens en Atec in Oost-Vlaanderen

Als hoofdverdeler van Weytens en Atec voor Oost-Vlaanderen bieden wij u de optimale zekerheid dat u tevreden zal zijn met onze aanhangwagens. Mocht er toch een probleem zijn, staat er, indien nodig, een vervangende aanhangwagen voor u klaar terwijl uw aanhangwagen in ons atelier gerepareerd. Ook voor keuring of herkeuring van uw aanhangwagen kan u bij ons terecht. Wij beschikken als enige in Oost-Vlaanderen over een eigen atelier met geschoolde techniekers.

Een goede service geven staat bij DN-trailers uit Temse op nummer één!

Contacteer ons