Uw nummer één in aanhangwagens, paardentrailers en minitractoren
Twee showrooms, één volledig uitgerust atelier

DN Trailers, méér dan trailers

1. Trekhakencenter erkend Bosal Dealer

Op vakantie met de caravan of bagagewagen, een uitstapje met de fietsen op uw auto, een aanhangwagen, honden- of paardentrailer trekken, een trekhaak op uw auto is onmisbaar.
Garage Van Osselaer in Temse, Oost-Vlaanderen, (onze tweede vestiging) is de specialist om een trekhaak op uw wagen te monteren. Voor elk merk en type wagen zijn verschillende soorten trekhaken ter beschikking.

Wij zijn er om u uitgebreid en vakkundig advies te geven over de mogelijkheden voor uw auto. Onze techniekers zijn geschoold voor het monteren van trekhaken en mogen zich specialist noemen in dit vak. Ook trekhaken plaatsen op auto’s van de nieuwste generatie die boordenvol elektronica zitten, is geen probleem. Hiervoor worden speciale kabelsets gebruikt, voorgeschreven door het merk van de wagen.

Voor het plaatsen van een trekhaak is uw wagen bij ons dus in goede handen. Bovendien krijgt u voor de plaatsing van de trekhaak op uw wagen een vaste all-in prijs. Zo komt u niet voor verrassingen te staan bij afhaling van uw auto.

Extra voordeel: tijdens het plaatsen van uw trekhaak kunt u gratis gebruik maken van een vervangwagen

Neem contact op voor het plaatsen van een trekhaak

2. Herstellen en renoveren van trailers

Dankzij onze vakkennis en professioneel ingerichte werkplaats, kunnen wij alle veel voorkomende reparaties aan uw paardentrailer / veetrailer uitvoeren. Ook voor grotere reparaties als het vervangen van vloer en wanden bent u bij ons aan het juiste adres.

Reparatie en vervangen bodems

Ongeacht of u uw aanhangwagen of paardentrailer nu veel of weinig gebruikt, er kan altijd aantasting van vloer of wanden ontstaan. Vaak is de inwerking van vocht hierbij de boosdoener. Het vocht leidt tot rotting van het hout, waardoor de constructie van de aanhangwagen ernstig verzwakt raakt en de kans op doorzakking van de vloer erg groot wordt.

De ernst van de schade aan vloer is niet altijd volledig zichtbaar. Een op het oog kleine rotte plek in de bodem kan bij nadere inspectie de uiting zijn van een veel grotere schade. Voordat begonnen kan worden met reparatie, is het dan ook noodzakelijk om de vloer en wanden van uw aanhangwagen of paardentrailer grondig te inspecteren.

Wandrubber

Voor extra veiligheid tijdens het transport is een wandrubber onmisbaar. Door deze rubberlaag aan te laten brengen tegen de wand van uw paardentrailer voorkomt u letsel aan uw paard en is de kans op schade van uw paardentrailer aanzienlijk kleiner. De wandrubber is 8mm dik en heeft een nylon inlage, waardoor deze zeer stevig is. De rubberlaag wordt langs de gehele wand met professionele lijm vastgemaakt.

Oploopmat voor de klep

Naast dat uw paard veilig vervoerd moeten worden, is het ook belangrijk dat ze veilig in en uit de trailer komen. Vaak is de klep van een paardentrailer vrij glad, waardoor paarden gemakkelijk wegglijden, met alle gevolgen van dien.

Voorkom onnodige blessures van uw paard en laat een oploopmat op de klep van uw paardentrailer plaatsen. Deze robuuste rubberen mat wordt professioneel verlijmd met de klep, waardoor er ten alle tijden voldoende grip is.

Voor de herstelling van uw trailer contacteer ons

3. Trailerverhuur

Verhuur van 1,5-paardstrailer, tweepaardstrailer en Mini-gravertransporter

  • 50 euro per dag
  • 80 euro per weekend
  • 250 euro per week

Verhuur mototrailer ongeremd, voor 1 of 2 motoren:

  • 20 euro per weekdag
  • 50 euro per weekend
  • 100 euro per week

Verhuur ongeremde aanhangwagen:

  • 20 euro per weekdag
  • 50 euro per weekend
  • 100 euro per week

Trailers dienen uitgekuist terug binnengebracht worden.
Bij afhaling wordt een kopie van uw paspoort, een kopie van uw rijbewijs en een waarborg gevraagd.

Meer informatie omtrent de verhuur van trailers

Voor de verkoop en verhuur van trailers, aanhangwagens, minitractoren en trekhaken

Contacteer DN Trailers