Uw nummer één in aanhangwagens, paardentrailers en minitractoren
Twee showrooms, één volledig uitgerust atelier

Minitractoren en aanbouwwerktuigen

Om een complete service te kunnen geven bieden wij u als bedrijf in aanhangwagens en paardentrailers ook minitractoren en aanbouwwerktuigen aan met een zeer diverse en constant wisselende voorraad. 

Alle gebruikte mini-tractoren die wij aanbieden, zijn door ons in onze werkplaats nagezien en onderhouden opdat zij voldoen aan de steeds strenger wordende maatstaven. Al onze mini-tractoren worden dan ook MET GARANTIE verkocht, wat zelden voorkomt in dit segment.

Onderhoud en herstelling van minitractoren en werktuigen

Bovendien beschikken wij over een eigen, gespecialiseerde werkplaats. Onderhoud en service bevindt zich dus onder hetzelfde dak als onze uitgebreide showroom. Ideaal voor u als klant! Wij zijn immers pas tevreden over ons bedrijf wanneer ú dat bent.

Vindt u een welbepaald type minitractor of aanbouwwerktuig niet terug op onze website, laat het ons dan weten! Wij hebben zeker een geschikt type voor u. Een tevreden klant is ons doel.

Bespreek uw minitractor of aanbouwwerktuig met ons!

Heeft u specifieke wensen of een bepaald werktuig nodig? Wij bespreken het graag met u. Naast onze minitractoren en aanbouwwerktuigen op stock, kunnen wij uw voertuig volledig naar wens onmiddellijk bestellen. Laat ons u overtuigen van onze kennis en ervaring als specialist in trailers, aanhangwagens én minitractoren.

Maak een afspraak in onze toonzaal

Bekijk enkele minitractoren

Graag meer informatie of een vrijblijvende prijs voor uw minitractor? Bespreek het met ons! Wij helpen u met sterk advies verder.

Contacteer ons