Uw nummer één in aanhangwagens, paardentrailers en minitractoren
Twee showrooms, één volledig uitgerust atelier

Paardentrailers

Door onze passie en liefde voor paarden bestaat een bijzonder segment van ons assortiment uit paardentrailers. Als paardenliefhebber met eigen paarden, weten wij dat een goede en stabiele paardentrailer heel belangrijk is. Een degelijke en veilige paardentrailer betekent namelijk minder stress en minder risico. Uw paard zal beter presteren als het transport aangenaam is verlopen.

Paardentrailers: keuze uit verschillende modellen of een trailer volledig op maat

U vindt bij DN Trailers alle soorten en maten paardentrailers die wij in ons leveringspakket hebben. Het paard en zijn eigenaar komen bij ons op de eerste plaats, daarom bieden wij u een ruime keuze uit verschillende gerenommeerde paardentrailer merken: HENRA - HUMBAUR - ANSSEMS - CHEVAL LIBERTE - BÜCKER 

Interessante modellen in hout, polyester of aluminium al dan niet met zadelkamer, zijn bij DN-trailers direct uit stock leverbaar. U kunt natuurlijk ook een paardentrailer volledig volgens eigen wens en smaak laten samenstellen om dan rechtstreeks bij de fabrikant te laten maken.

Uw paardentrailer onderhouden of herstellen?

Bij DN-trailers bent u ook aan het juiste adres om uw paardentrailer te laten onderhouden of herstellen, zo blijft hij in topconditie en komt u niet voor verrassingen te staan.

Naast verkoop van trailers doen wij ook verhuur van paardentrailers...
informeer naar onze huurvoorwaarden

Bespreek uw paardentrailer met ons

Droomt u ook van een eigen, veilige en super stabiele paardentrailer? Wil u uw paard ook een aangenaam vervoer bieden en aldus beter laten presteren? Bespreek het met ons! Wij tonen u graag alle mogelijkheden in paardentrailers en vertrekken vanuit eigen ervaring voor de beste adviesverlening.

Maak een afspraak in onze toonzaal

Ontdek verschillende modellen paardentrailers

Zorg voor een veilig, stabiel en comfortabel vervoer van uw paarden. Bespreek uw paardentrailer met ons!

Contacteer ons voor meer informatie