Uw nummer één in aanhangwagens, paardentrailers en minitractoren
Twee showrooms, één volledig uitgerust atelier

Aanhangwagens

Wie aan aanhangwagens en trailers denkt, denkt aan DN-trailers uit Temse in Oost-Vlaanderen. Wat er ook vervoerd moet worden met een aanhangwagen, DN-trailers kan u er een oplossing voor aanbieden. 

Wij zijn is gespecialiseerd in aanhangwagens met alle toebehoren. Standaard aanhangwagens, plateauwagens, bagagewagens, kippers, mini/multigravers,motortransporters en kipwagens zijn onmiddellijk uit stock leverbaar, dus zonder wachttijden.

Open en gesloten aanhangwagens of aanhangwagens volledig op maat

Naast open aanhangwagens geschikt voor diverse transporten, leveren wij natuurlijk ook gesloten aanhangwagens, uitstekend voor dierenvervoer (honden en kleinvee), koelwagens en marktwagens.

Had u nog iets anders in gedachten? Geen probleem, Humbaur bouwt het voor u. Bij Humbaur kunnen aanhangwagens van ieder formaat geproduceerd worden. Een design op maat, in nauw overleg met de Humbaur specialisten.

Als verdeler van Kerenzo, Henra, Sirius,Humbaur en DaXara bieden wij u de optimale zekerheid dat u tevreden zal zijn met onze aanhangwagens. Mocht er toch een probleem zijn, staat er, indien nodig, een vervangende aanhangwagen voor u klaar terwijl uw aanhangwagen in ons atelier gerepareerd wordt door ervaren techniekers.

Ook voor keuring of herkeuring van uw aanhangwagen kan u bij ons terecht.

Interesse in het kopen van een sterke aanhangwagen?

Ontdek het ruime aanbod van aanhangwagens, zowel open als gesloten aanhangwagens of bespreek uw aanhangwagen volledig op maat met ons. Wij staan u graag bij met sterk advies!

Bekijk ons uitgebreid aanbod aanhangwagens

Meer informatie of een vrijblijvende offerte voor uw aanhangwagen? Wij helpen u meteen!

Contacteer ons