Uw nummer één in aanhangwagens, paardentrailers en minitractoren
Twee showrooms, één volledig uitgerust atelier

Terug naar overzicht

Plateauwagens en Kipwagens

Plateauwagens kenmerken zich door hun bouwwijze, zo hebben plateauwagens altijd de wielen onder de laadbak in plaats van naast de laadvloer. Dit scheelt aanzienlijk in de laadruimte. Omdat de wielen onder de plateauwagens geplaatst zijn, in tegenstelling tot bakwagens, kunnen zij onder andere via de zijkant geladen worden. Bij plateauwagens verschillen de nuttige laadvloerbreedte en de buitenafmeting nauwelijks van elkaar. Hierdoor heb je geen uitstekende delen zoals spatschermen bij bakwagens.

Een variant op de plateauwagen is de kipwagen. De kipwagen is ook een aanhangwagen met de bak boven de wielen, maar uitgerust met een pomp die het mogelijk maakt dat de aanhangwagen kan kippen.

Net zoals bij de gewone bakwagens zijn ook de plateau- en kipwagens ongeremde aanhangwagens, uitgerust met een EG-gekeurde dissel, twee Knott-assen van 750kg en 5 jaar garantie op assen en constructie. Daarom zijn zij geschikt voor zowel privé- als proffessioneel gebruik. Technische keuring, een extra inschrijving of een speciaal BE-rijbewijs zijn overbodig.

De ongeremde plateauwagens en kippers zijn te verkrijgen in de volgende afmetingen:
260 x 150 x 30
300 x 150 x 30

Alle plateuwagens en kippers zijn optioneel uit te rusten met een huif, een plat zeil of loofrekken.

Voor meer informatie of een offerte klik hier
 

Meer informatie of een vrijblijvende offerte voor uw aanhangwagen? Wij helpen u meteen!

Contacteer ons