Uw nummer één in aanhangwagens, paardentrailers en minitractoren
Twee showrooms, één volledig uitgerust atelier

U zoekt een Atec-aanhangwagen?

Wie aan aanhangwagens en trailers denkt, denkt aan DN-trailers uit Temse in Oost-Vlaanderen. Wat er ook vervoerd moet worden met een aanhangwagen, DN-trailers kan u er een oplossing voor aanbieden. Wij zijn is gespecialiseerd in aanhangwagens met alle toebehoren. Standaard aanhangwagens, plateauwagens, bagagewagens, kippers, mini/multigravers,motortransporters en kipwagens zijn onmiddellijk uit stock leverbaar, dus zonder wachttijden.

Atec-dierenvervoer

Naast open aanhangwagens geschikt voor diverse transporten, leveren wij natuurlijk ook gesloten aanhangwagens, uitstekend voor dierenvervoer (honden en kleinvee) en als marktwagen.

Atec speciaalbouw

Had u nog iets anders in gedachten? Geen probleem, Atec bouwt het voor u. Bij Atec kunnen aanhangwagens van ieder formaat geproduceerd worden. Een design op maat, in nauw overleg met de Atec specialisten.

Als verdeler van Weytens en Atec bieden wij u de optimale zekerheid dat u tevreden zal zijn met onze aanhangwagens. Mocht er toch een probleem zijn, staat er, indien nodig, een vervangende aanhangwagen voor u klaar terwijl uw aanhangwagen in ons atelier gerepareerd wordt door ervaren techniekers. Ook voor keuring of herkeuring van uw aanhangwagen kan u bij ons terecht.

Contacteer ons >