Uw nummer één in aanhangwagens, paardentrailers en minitractoren
Twee showrooms, één volledig uitgerust atelier

Atec Paardentrailers kopen?

Eén adres: DN-trailers in Temse.Door onze passie en liefde voor paarden bestaat een bijzonder segment van ons assortiment uit paardentrailers. Als paardenliefhebber met eigen paarden, weten wij dat een goede en stabiele paardentrailer heel belangrijk is. Een degelijke en veilige paardentrailer betekent namelijk minder stress en minder risico. Op wedstrijd zal uw paard beter presteren als het transport aangenaam is verlopen.

Atec paardentrailers: Uniek en stijlvol

Het paard en zijn eigenaar komen bij ons op de eerste plaats. Daarom bieden wij u paardentrailers van Atec. Atec staat garant voor stevige, comfortabele en bijzonder stijlvolle paardentrailers die bovendien ook nog eens betaalbaar zijn. Bovendien beschikt Atec als enige op de markt over het unieke Easy Release Systeem, dat er voor zorgt dat borst- en bilbuis door één druk op de knop naar beneden klappen, zodat u uw paard veilig, gemakkelijk en alleen kunt afladen.

Interessante modellen in hout, polyester of aluminium al dan niet met zadelkamer, zijn bij DN-trailers direct uit stock leverbaar. U kunt natuurlijk ook een paardentrailer volledig volgens eigen wens en smaak laten samenstellen om dan rechtstreeks bij de fabrikant te laten maken. Op elke paardentrailer van Atec zit minimum 5 jaar garantie op constructiefouten, ook al gebruikt u uw trailer dagelijks en intensief. Een Atec paardenvan kan namelijk tegen een stootje.

Onderhoud van uw Atec paardentrailer

Bij DN-trailers bent u ook aan het juiste adres om uw paardentrailer te laten onderhouden of herstellen, zo blijft hij in topconditie en komt u niet voor verrassingen te staan.