Uw nummer één in aanhangwagens, paardentrailers en minitractoren
Twee showrooms, één volledig uitgerust atelier

Paardentrailers

Door onze passie en liefde voor paarden bestaat een bijzonder segment van ons assortiment uit paardentrailers. Als paardenliefhebber met eigen paarden, weten wij dat een goede en stabiele paardentrailer heel belangrijk is. Een degelijke en veilige paardentrailer betekent namelijk minder stress en minder risico. Uw paard zal beter presteren als het transport aangenaam is verlopen.

Het paard en zijn eigenaar komen bij ons op de eerste plaats. Daarom bieden wij u paardentrailers van HENRA - HUMBAUR - ANSSEMS - CHEVAL LIBERTE - BÜCKER EN ATEC

Op deze website vindt u alle soorten en maten paardentrailers die DN-Trailers leveringspakket heeft. Zo heeft u een ruime keuze uit verschillende gerenommeerde paardentrailer merken zoals Humbaur, Henra, Bücker, Anssems, Weijer, Cheval Liberte, Atec en Sirius

Interessante modellen in hout, polyester of aluminium al dan niet met zadelkamer, zijn bij DN-trailers direct uit stock leverbaar. U kunt natuurlijk ook een paardentrailer volledig volgens eigen wens en smaak laten samenstellen om dan rechtstreeks bij de fabrikant te laten maken.

Bij DN-trailers bent u ook aan het juiste adres om uw paardentrailer te laten onderhouden of herstellen, zo blijft hij in topconditie en komt u niet voor verrassingen te staan.

Naast verkoop van trailers doen wij ook verhuur van paardentrailers... informeer naar onze huurvoorwaarden!