Uw nummer één in aanhangwagens, paardentrailers en minitractoren
Twee showrooms, één volledig uitgerust atelier

Paardentrailers in Oost-Vlaanderen

Op zoek naar een paardentrailer in Oost-Vlaanderen. Hier bent u op het juiste adres. DN-trailers uit Temse is de nummer één in Oost-Vlaanderen als het op paardentrailers neerkomt.

Door onze passie en liefde voor paarden bestaat een bijzonder segment van ons assortiment uit paardentrailers. Als paardenliefhebber met eigen paarden, weten wij dat een goede en stabiele paardentrailer heel belangrijk is. Een degelijke en veilige paardentrailer betekent namelijk minder stress en minder risico. Op wedstrijd zal uw paard beter presteren als het transport aangenaam is verlopen.

Atec paardentrailers

Het paard en zijn eigenaar komen bij ons op de eerste plaats. Daarom bieden wij u paardentrailers van Atec. Als verdeler voor Oost-Vlaanderen van Atec staan wij garant voor stevige, comfortabele en bijzonder stijlvolle paardentrailers die bovendien ook nog eens betaalbaar zijn. Bovendien beschikt Atec als enige op de markt over het unieke Easy Release Systeem, dat er voor zorgt dat borst- en bilbuis door één druk op de knop naar beneden klappen, zodat u uw paard veilig, gemakkelijk en alleen kunt afladen.

Interessante modellen in hout, polyester of aluminium al dan niet met zadelkamer, zijn bij DN-trailers direct uit stock leverbaar. U kunt natuurlijk ook een paardentrailer volledig volgens eigen wens en smaak laten samenstellen om dan rechtstreeks bij de fabrikant te laten maken. Op elke paardentrailer van Atec zit minimum 5 jaar garantie op constructiefouten, ook al gebruikt u uw trailer dagelijks en intensief. Een Atec paardenvan kan namelijk tegen een stootje.

Onderhoud van uw trailer

Bij DN-trailers in Temse bent u ook aan het juiste adres om uw paardentrailer te laten onderhouden of herstellen, zo blijft hij in topconditie en komt u niet voor verrassingen te staan. Wij beschikken als enige in Oost-Vlaanderen over een eigen atelier met geschoolde techniekers.

Een goede service geven staat bij ons op nummer één!

Contacteer ons